Werken bij HSV

Werken bij HSV

Scoren in een technische functie bij HSV? Ga de uitdaging aan in de wereld van kunststof.

HSV groeit en heeft regelmatig interessante, technische vacatures beschikbaar. Wij bieden jou de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en een kans om jouw skills verder te ontwikkelen.

Bij HSV werk je in een team waar collega’s je vrienden worden en waar stabiliteit heel belangrijk is. Er is ruimte voor je eigen inbreng en wij belonen jouw inzet regelmatig met leuke events en bijeenkomsten.

Hetzelfde werk blijven doen tot je pensioen? Dat zit er bij ons niet in. Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen. Al snel zal je veel meer technische kennis hebben dan waar je op de eerste werkdag mee binnen kwam.

Klinkt goed? Vind jouw droombaan bij HSV en solliciteer direct op één van onderstaande vacatures, bel 0318-648999 of stuur een e-mail naar ln.vs1713111914h@jib1713111914nekre1713111914w1713111914. Wie weet tot snel!

Vacatureoverzicht & solliciteren

Meer over HSV

Voor klanten in uiteenlopende branches ontwerpt, assembleert en produceert HSV innovatieve matrijs gevormde producten en hybride productoplossingen. HSV P&I is  toonaangevend in de verwerking van particle foams (expandeerbare kunststoffen) en HSV TMP in het spuitgieten van kunststof vormdelen en/of behuizingen.

HSV TMP heeft productielocaties in Ede en Leeuwarden.
Bekijk de video van HSV TMP

HSV P&I heeft vestigingen in Ede (Gld), Duitsland en Polen.
Bekijk de video van HSV P&I.

Vacatureoverzicht

Vacatures bij HSV Technical Moulded Parts NV

HSV TMP Vacatureoverzicht & solliciteren

Vacatureoverzicht HSV Packaging and Insulation NV

HSV P&I Vacatureoverzicht & solliciteren
HSV P&IVacatures
2 oktober 2023

Vacature: Assistent Teamleider Productie (HSV P&I)

HSV Packaging & Insulation nv zoekt voor haar productielocatie in Ede een Assistent Teamleider (Productie). 40 uur per week in een 3-ploegendienst Jij hebt affiniteit…
HSV P&IVacatures
11 mei 2022

Vacature: Operations Manager (HSV P&I)

Fulltime  HSV zoekt een  Operations Manager Word jij als Operations Manager onderdeel van het managementteam en versterk jij HSV Packaging & Insulation nv voor de…
HSV P&IVacatures
25 mei 2021

Vacature: Machine Ombouwer (HSV P&I)

Als Machine Ombouwer beschik je over technisch inzicht en lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van producten en het productieproces van HSV Packaging…
HSV PI Banner Assisten Teamleider ProductieHSV P&IVacatures
25 mei 2021

Vacature: Technisch Specialist (HSV P&I)

Ben jij een echte techneut, wil je jouw technische talenten optimaal benutten en je verder ontwikkelen? In de functie van Technisch Specialist kom jij bij…

Solliciteren en reageren

Spreekt één van bovenstaande vacatures je aan? Vul dan onderstaand formulier in, schrijf een heldere motivatie, upload je CV en verstuur jouw sollicitatie. Wanneer je past binnen het functieprofiel dan neemt de afdeling HR contact met je op voor een kennismakingsgesprek.