Project+ QuickScan

Een nieuw product ontwikkelen begint uiteraard met een uitgekiend ontwerp, detaillering en hoogwaardige engineering.

Wilt u de maakbaarheid van uw ideeën toetsen of heeft u een ontwerpvraag? De Project+ engineers van HSV staan voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en vraag de Project+ Quickscan aan!

Hybride oplossingen

Project+ QuickScan aanvragen, zo werkt het

Tijdens de Project+ QuickScan wordt de maakbaarheid van uw productontwerp beoordeeld door de engineers van HSV. Zij toetsen of uw ontwerp uitgevoerd kan worden met particle foam delen (EPS, EPP, ETPU e.d.), kunststofspuitgietdelen of met behulp van de Project+ aanpak. Met Project+ worden beide technieken optimaal geïntegreerd voor de realisatie van uw product.

Project+ verkort de doorlooptijd en draagt bij aan kostenefficiënte oplossingen in o.a. productie-, assemblage en binnen het logistieke proces. Lees hier meer over de voordelen van Project+.

Heeft u een voorlopig ontwerp in de vorm van een schets of een pdf-bestand of heeft u al 3D- of CAD -files beschikbaar? Voeg deze toe bij uw aanvraag.

Geef daarnaast aan welke eisen er gesteld worden aan het product. Een indicatie van de verwachte seriegrootte helpt ons bij het vinden van de juiste techniek.

Op basis van de door u aangeleverde gegevens ontvangt u vrijblijvend advies of uw product in kunststof uitvoerbaar is. En zo ja, welk soort kunststof en technieken het meest geschikt zijn voor uw specifieke toepassing, inclusief een geschatte doorlooptijd en een eerste prijsindicatie.

Vertrouwelijke behandeling

Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld. Als u dat wilt, zijn wij ook bereid om een non disclosure agreement overeen te komen.

Vraagt u de Project+ QuickScan aan dan schakelt u direct met één van onze engineers en u ontvangt snel antwoord; telefonisch of via e-mail.

Project+ QuickScan aanvragen    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, cad, stp, step, Max. bestandsgrootte: 100 MB.