Vorige

Passie voor kunststoffen!
Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Met passie voor kunststoffen zetten wij onze kennis en ervaring graag in voor het waarmaken van uw productideeën!

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk actief kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Ons team staat voor u klaar!

www.hsv-tmp.nl info-tmp@hsv.nl  +31 (0)318 648 991
 Vorige

Bent u op zoek naar energie-, tijd- en kostenbesparingen in uw ontwerpen, bent u op zoek naar een duurzame innovatie voor uw product?
Ontdek “the hidden invention” van HSV en alle voordelen van onze expandeerbare kunststoffen EPP, EPS, EPE, ETPU.

Wij zijn Particle Foam Engineers, daagt u ons uit, wij geven u graag antwoord. Onze oplossingen vinden hun weg in de assemblage, in de logistieke keten, in auto’s, in vliegtuigen en op plaatsen waar u het niet verwacht. Klik en ontdek hoe wij actief bijdragen aan een oplossing op maat afgestemd op uw producteisen.

www.hsv-pi.nl sales@hsv.nl  +31 (0)318 648 999

HSV Group bestaat uit twee zelfstandige ondernemingen HSV Moulded Foams Group NV (MFG) en HSV Technical Moulded Parts (TMP)

Toonaangevend in de verwerking van expandeerbare kunststoffen (HSV MFG) en het spuitgieten van kunststof vormdelen en/of behuizingen (HSV TMP).

Tot onze klantenkring behoren zowel vooraanstaande multinationale ondernemingen uit de witgoed-, de elektronica-, de automobiel- en de apparatenindustrie alsook vele middelgrote bedrijven.

Onze relaties vertellen ons dat wij flexibel zijn en dat we ons vak verstaan, onze wereld draait om U!